NetNewsWire

Aquests dies he aprofitat que el famós lector de RSS per a Mac OS X “NetNewsWire” ha deixat de ser de pagament, per a convertir-se en gratuït, per instal·lar-lo i donar-li un cop d’ull.

Ja porto uns quants dies amb ell havent-ne fet la migració pràcticament automàtica dels meus feeds des del Vienna (el lector que feia servir fins ara) cap al nou NetNewsWire.

Val a dir que a mi Vienna m’agrada força i, des de les darreres actualitzacions el producte havia millorat molt en estètica, funcionalitat i estabilitat.

Però NetNewsWire m’està sorprenent agradablement i té tots els números per substituir el meu estimat Vienna.

A l’igual que el navegador, el lector de RSS cadascú el fa servir com més li convé. A mi per exemple no m’agrada veure la notícia complerta en el lector si no que m’estimo més fer-ho en el Safari. Per això les opcions de navegador dels lectors no m’han interessat gaire. En canvi l’ordenació i claredat de les entrades sí és quelcom amb el que em fixo i NetNewsWire ho resol força bé.

A destacar, per als que feu servir algun tipus de programari per editar els vostres blocs, que NetNewsWire s’integra amb aquest des d’un simple botó “Post to Weblog”.

En contra comentar que el Vienna actualitzava més ràpid.

Continuaré fent proves, si algú també està com jo o ja n’és usuari de temps i vol fer algun comentari li estaré força agraït. A veure si li trec més suc. 🙂