ZumoCast Setup

Quan va aparèixer l’iPad i molts vam començar a provar-lo fora de casa, de seguida ens vam adonar de certes mancances, algunes importants.

Per posar un exemple: deixar el portàtil a casa i sortir amb l’iPad a una reunió o a la feina, obligava a una preparació prèvia del material, llargues conversions i saber, de forma avançada, quin contingut anaves a necessitar per tenir-lo disponible.

Aquest punt ja l’havíem discutit ja en algun article previ.

Amb aplicacions com GoodReader o AirVideo podem accedir al contingut del nostre Mac mentre estem dins la mateixa WiFi. I amb Dropbox podem accedir al contingut del dropbox, en el núvol, dins la nostra WiFi o des d’Internet. Però i la resta de contingut del nostre Mac?

ZumoCast iPad

ZumoCast és l’aplicació que mancava. Amb ZumoCast (gratuït) pots accedir, des d’Internet, al contingut del teu Mac (inclosos els dispositius externs connectats a aquest) ja sigui des d’un navegador, l’iPad o l’iPhone. Per tant et caldrà instal·lar prèviament la versió per Mac OS X en el teu Mac, donar-te d’alta del servei només amb el correu electrònic i una paraula de pas, i finalment descarregar i instal·lar les versions corresponent per iPad (i/o iPhone) segons cada cas.

Ben fàcil. A continuació un vídeo de com funciona tot plegat.