wwdc2012

Apple acaba d’anunciar la data per la propera Conferència de desenvolupadors, WWDC2012, d’enguany.

Com ja és tradicional es celebrarà al Moscone Center, famós centre de convencions a la ciutat de la costa oest nord-americana de San Francisco.

El mateix dia 11 de Juny tindrem la Keynote conduïda per el director general d’Apple, Tim Cook, on de ben segur es donarà el tret de sortida a la nova versió del sistema operatiu dels nostres Macs, el Mountain Lion, i on, ho diem en condicional, es podria parlar d’un nou model d’iPhone: l’iPhone 5.

La WWDC és un lloc de trobada de desenvolupadors de les plataformes iOS i Mac OS X, on també s’atorguen els premis a les millors aplicacions de l’any, els Apple Design Awards, repartits per a diferents categories.

La conferència posarà en contacte experts, desenvolupadors novells i, especialment enguany, un espai destacat en temes d’educació, amb premis de participació en la conferència ofert a estudiants que hagin creat aplicacions en iOS o Mac OS X.

Com sempre estarem online per portar-vos, en català, totes les novetats de la Keynote i ho farem en companyia dels amics del Bloc d’Apple en Català, i també tindreu oportú detall en un Podcast especial, el 121, que enregistrarem a tocar de la Keynote. Us hi esperem.