iOS 6 Cartell

Com a cada presentació del dia inicial de la Conferència de desenvolupadors d’Apple farem el seguiment plegats amb els amics del Bloc d’Apple en Català i, enguany també amb Paella de Bits.

A diferència de les darreres sessions, en aquesta edició directament us emplacem a trobar-nos a Twitter sota el hashtag #KeyCat. Per a qui no tingueu Twitter, trobareu al lateral del bloc, un giny amb el que s’estigui comentant.

Tots esperem novetats interessants en una Keynote que, enguany, sembla tenir més contingut que en altres edicions amb temes confirmats com la presentació d’iOS 6 i el tret de sortida del Mac OS X Mountain Lion, i també amb rumors que apunten a una significativa renovació de tota la gama de Macs, l’expansió de Siri a tercers i novetats pel que fa a l’Apple TV.

iflashdrive

Des d’aquest moment ja tenim actiu un sorteig per agrair-vos la vostra participació i seguiment. Regalem, gràcies als amics de ServiUp, un iFlashDrive de 8GB compatible amb iPhone, iPad i iPod Touch.

Per participar és ben fàcil. Heu de seguir a @mossegalapoma i @appleblokscat a Twitter i fer una piulada amb els hashtag #KeyCatSorteig. Automàticament entrareu en el sorteig del iFlashDrive. Donarem el guanyador un cop acabi la Keynote.

Podeu veure el llistat de participants a la nostra pàgina del sorteig.