WWDC2011

El proper dilluns 6 de Juny a les 19h (hora catalana) el tiet Jobs pujarà a l’escenari del Moscone Center i ens ensenyarà en detall – i esperem digui el preu i quan el podrem obtenir – del nou MacOSX Lion, ens parlarà – i qui sap si ens farà una demo – del nou iOS5 i, aquí segur hi haurà demo, ens mostrarà el nou servei iCloud – ja registrat oficialment – de streaming d’Apple.

Aquest anunci no són rumors. Prové d’una nota oficial d’Apple apareguda aquest matí.

De Lion ja hem vist coses i l’hem pogut provar en versió per desenvolupadors i, tot i tenir ganes d’instal·lar la versió final, no podem dir que sigui cap novetat.

On si estem intrigats és en què portarà el nou iOS, i si el nou sistema vindrà acompanyat per alguna novetat interessant a nivell d’App Store i pels desenvolupadors.

Però on Apple realment se la juga és amb l’iCloud. Un servei que ha de ser estratègic per la companyia de la poma mossegada que ha arribat tard al món del Cloud Computing, on molts usuaris s’estimen més Spotify, Netflix, Pandora, etc, que comprar o llogar a l’iTunes Store. Veurem doncs…

Piulant amb els amics del Bloc d’Apple en Català farem el possible per oferir-vos el clàssic seguiment en directe i, a més aquest cop, intentarem estar, alguns de nosaltres, a Radio Art, per poder fer un enregistrament especial del podcast i una emissió en directe.

Apple no ha confirmat encara si oferirà la Keynote en Streaming, però tot és possible.

No oblideu fer servir els hashtags #keycat i #LionCat durant el seguiment!

I vosaltres què creieu que ens oferirà el “One More Thing”?