WWDC09

Apple ja ha publicat el detall de les sessions que es realitzaran del 8 al 12 de Juny de 2009 durant la propera trobada mundial de desenvolupadors d’Apple, el conegut com WWDC, al Moscone West Center de San Francisco.

Apple sempre es reserva alguna sorpresa de darrera hora, però, com era d’esperar, les sessions es centraran en el nou sistema operatiu del iPhone i, pel que fa a Mac, molt Cocoa i Snow Leopard, entre d’altres coses.

Del contingut de la Keynote, com és normal, encara no es coneix el detall.

Recordeu que durant aquesta conferència s’entreguen també els premis al millor disseny d’aplicacions per iPhone i Mac segons categories, els ADA “Apple Design Awards“.

La casa de la poma, als Estats Units, disposa de programes especials adreçats a estudiants de desenvolupament per Mac i iPhone, sovint integrats en els plans de carrera d’escoles superiors i Universitats.

Pels estudiants adscrits a aquests programes l’entrada a la WWDC és gratuïta.

M’ha fet gracia, però, aquesta advertència als estudiants, en el sentit que, si ets menor de 21 anys, segons les lleis de Califòrnia, no podràs prendre ni una cervesa. 😀

Students may attend the special events scheduled during WWDC. Please note that only those students with official government photo identification or a passport showing them to be over age 21 will be allowed to drink alcohol at the after-session events. California law prohibits the sale or distribution of alcoholic beverages to persons under 21.

Amb en MacBiXo i en Miquel Labòria ja hem parlat de fer un seguiment especial de la Keynote que es farà, previsiblement, el 8 de Juny.

Resten encara molts dies, però ja estem pensant alguna fórmula que ens permeti trobar-nos en persona i preparar la realització del seguiment plegats. Avisarem amb temps.