wordpress practic

Com sabeu alguns de vosaltres, doncs m’heu vist comentar-ho algun cop, sóc un entusiasta de WordPress com a gestor de continguts i, per tant, excel·lent eina per generar blocs.

Les àmplies possibilitats de la comunitat WordPress en la generació de temes, plug-ins i el propi desenvolupament del programa té una gran força que permet unificar esforços de moltes persones de tot el planeta i que fa evolucionar l’eina de manera constant. Aviat tindrem la nova versió 2.5 que aporta molts canvis i novetats.

Per altra banda està l’impuls a casa nostra feta pel propi grup de WordPress Català i que, amb una feina ràpida i rigorosa, permet posar a l’abast de tots nosaltres, els usuaris d’aquesta plataforma de parla catalana, les traduccions al català.

Per tot això em fa molta ilusió poder-vos anunciar que amb l’Oriol (Farré.cat), un altre entusiasta del WP, em decidit començar, de forma conjunta, a treballar per publicar un seguit d’entrades en els respectius blocs, possiblement acompanyades també de ScreenCasts, que parlaran del WordPress, més centrat en el WordPress.org, i amb la idea de mostrar ajudes pràctiques, petits trucs i consells, comentaris sobre plug-ins útils, etc. per a usuaris de nivell bàsic i mitjà d’aquesta plataforma.

Igualment, em complau que l’Oriol s’hagi animat a apuntar-se a mossegalapoma com un editor més, amb el que el conjunt de “malvados col·laboradors” del bloc creix en nombre i participació. 😛

Estic segur que les seves aportacions seran tan enriquidores com les d’en Ludo (malvado principal “honoris causa”) 🙂

Espero que ben aviat comencem a aportar-vos material didàctic relacionat!.