Cloud computing en diuen (Foto by Ludo)
Mobile Me com be sabem ha estat una cagadeta des del primer moment. I el que és pitjor una cagadeta cara. Microsoft sap bé que Windows Vista no ha estat un encert per a la seva estratègia general, no ha estat un absolut fracas com ens volen fer creure els ads d'”I’m a Mac” que tan ens agraden però no ha estat ni de bon tròs l’èxit que va suposar Windows 95 o XP. Ara Microsoft està canviant la seva línia de productes cap al que es coneix com a “cloud computing” exemples del qual en son GMail, Google Maps, Flickr o Mobile Me.
Amb Windows Live Mesh Microsoft ens ofereix GRATIX 5 gigues de disc en el núvol perque hi posem les nostres dades feliçment. I, attencione, hi ha un client per MAC. No és d’estranyar desde que aquest darrer trimestre les seccions que més han crescut de Microsoft (en beneficis) han estat XBox, Zune(!!!) i software per a Mac.
Així doncs Microsoft ens “regala” un servei siguem macaires o peceros … Personalment estic disposat a provar el que Bill Gates em deixa de franc i esperar a pagar el que l’oncle Steve em vol fer Pagar.

(foto by Ludo)