windows 7

Ahir, dia en el qual el sr. Bill Gates cumplia 53 anys, es va presentar en public la Pre-Beta de Windows 7, el successor del Vista, que es preveu arribi, per als usuaris d’aquest sistema operatiu, a inicis del 2.010.

Veient-lo funcionar (teniu un vídeo al final) la Pre-Beta del Windows 7 recorda estèticament molt a Vista; rendiment, consum de recursos i funcionament intern a banda.

La temptació normal de nosaltres, els macaires, és fer-ne de seguida una comparativa amb el nostre llustrat Mac OS X, com per exemple ha fet AppleInsider, que si el multitouch ja el porta l’iPhone, que l’exposé ja el tenen els Macs…

Malgrat que nosaltres ens mofem, a voltes, del Vista, val a dir, per a ser sincers, que, com a usuaris de Mac, la cosa ni ens va ni ens bé.

Els qui realment han criticat Vista per inservible han estat els mateixos usuaris de Windows i ells hauran de ser, si es mantenen fidels a la marca, els qui hauran de valorar els canvis de la futura versió respecte de les anteriors. Per a ells, la nostra comparativa amb Mac OS X, no els hi aporta res.

No tothom te fusta de Switcher, i, a més, de switchers n’hi ha de 2 tipus: cap a Mac i cap a Linux.

Per part meva jo els hi desitjo de tot cor, als usuaris del Windows, que els nous canvis, els hi vagin molt bé.

La gent de FayerWayer han estat càmera de vídeo en mà, pel PDC2008 de Los Angeles i han enregistrat el Windows 7 Pre-beta funcionant amb multitouch.

Us deixo amb el seu vídeo: