DreamHost - Promoció Mossegui

DreamHost – Promoció Mossegui

Tot i que és relativament senzill, si vols crear continguts a nivell de pàgina web o blog i no tens coneixements bàsics d’informàtica a nivell de desenvolupament o de sistemes, et pots trobar amb una barrera important a l’hora de fer servir el gestor de continguts més popular del mercat: WordPress.

Per sort, hi ha solucions auto-gestionades que t’alliberen de les tasques tècniques i et permeten gaudir de tota la potència del WordPress en un servidor privat virtual on tu només t’has de concentrar en generar i difondre els millors continguts possibles.

Una de les millors solucions és el servei DreamPress 2 de DreamHost

dreamhost_picture_2

Instal·lació, actualització i gestió automàtiques

Oblida’t dels clàssics passos d’instal·lació del WordPress on se’t demana que creis la base de dades, defineixis l’usuari admistrador o que creis un compte FTP per pujar els arxius, etc. Tot això ho fa DreamPress 2 per tu.

Ah i tot això garantint la total llibertat d’ús de Plantilles (Themes) i Extensions (Plugins)!

Ja no cal que estiguis al cas d’actualitzar la darrera versió del WordPress (imprescindible per estar al dia dels pegats de seguretat), una altra tasca que el servei de DreamHost fa per tu.

Necessito espai i accés ràpid al meu contingut multimèdia

DreamPress et dóna 30 GB d’espai en un disc d’accés ràpid SSD. Ideal per tots els creadors de continguts multimèdia ja sigui d’àudio o vídeo. Si vols, no cal que cerquis altres solucions externes. Pujant el teu contingut en el teu propi servidor privat virtual de DreamHost tindràs control absolut del teu contingut i, el que és més important, de les seves mètriques. Control i mètriques són els dos punts que més mal de cap donen als creadors audiovisuals quan s’allotgen en serveis externs.

Gestió de Domini i comptes de correu electrònic

DreamHost permet contractar el teu propi Domini i associar-lo al teu blog o pàgina web o, si ja disposes d’un, DreamHost t’ofereix eines de transferència tant del Domini com del hosting.

Des de la teva consola de gestió és molt fàcil crear i configurar les DNS.

dreamhost_picture_3

I si ho “peto” d’èxit?

Doncs cap problema. El servei DreamPress 2 de DreamHost escala en RAM i en altres recursos de forma dinàmica així no t’has de preocupar de caigudes del servidor per excés de tràfic o visites.

DreamPress 2 hostatja llocs web amb 2,1 milions de visites mensuals.

Seguretat

La seguretat és clau quan tens un servidor a Internet. Fins i tot llocs petits i locals com mossegalapoma rep constantment atacs d’Spam (milers al dia) i atacs de “força bruta”.

La gestió manual de la seguretat és una tasca que requereix un elevat coneixement tècnic. Per sort DreamPress 2 de DreamHost disposa, a banda de les comentades actualitzacions automàtiques del WordPress i les còpies de seguretat diàries i automàtiques del teu lloc web, d’un WAF (Web Application Firewall) que protegeix i mitiga atacs de denegació de servei (DDoS) o d’atacs de força bruta contra l’accés al “login”.

Promoció especial als Mosseguis

El cost del servei DreamPress 2 és de 19,95 $ al mes (en pagament anual). Pels mosseguis tenim un descompte especial que et permet un estalvi important:

  • Descompte de 30 $ per contracte d’1 any.
  • Descompte de 50 $ per contracte de 2 anys.

Només cal que feu clic al logo de DreamHost que teniu a sota o a l’inici de l’article. (el codi promocional és “MOSSEGUI“)

DreamHost - Promoció Mossegui

DreamHost – Promoció Mossegui