publicitat intrusiva N’estic fart!

Perdoneu doncs el renec i que faci servir aquest article com a forma de desfogar-me del fartó que em representen les trucades no desitjades i intrusives al telèfon de casa (sí, el de tota la vida, aquell que ara tenim reservat per la trucada de la mama o per la comunicació de desgràcies) dels milers d’ofertes de les operadores telefòniques.

I tot i que la darrera ha estat de la companyia que us podeu imaginar deduint-la del títol del post, el cert és que aquesta setmana n’he rebut d’en Movifastigosos i d’Oranpesats.

  1. Abans trucaven amb número desconegut o ocult, tàctica fallida doncs ja ningú agafa una trucada d’un número desconegut.
  2. Després trucaven des d’un número llarguiiiiiiiiiiiisim amb prefixe de les Illes Moluques del Sud. Estratègia que ja no cola.
  3. La darrera jugada és que ara apareixen com si fossin un innocent mòbil del país, aprofitant que han externalitzat el servei de donar pel sac i se l’han endut a l’Arxipèlag se “San Andrés, Providencia y Santa Catalina“, i que els hi deuen d’haver posat un call center que permet la derivació de trucades en sortida cap a un telèfon mòbil local.
  4. Per tant, un confiat… va i despenja. I t’apareix un “Hola Tomás” pronunciat amb perfecte accent crioll santandresà. A veure, què són aquestes confiances? M’estimava més el “Buenag tagdes Don Tomág” amb accent de la capital de l’imperi, recoi!
  5. Senyors impulsors de les campanyes de persecució al possible client incaut de les companyies en qüestió…. deixi’m vostès en pau!. Si vull quelcom, ja preguntaré jo caram! o faré una recerca a google.

Amb aquestes maneres de fer amb mi no tindran mai un client.

Foto original: CreativeCriminal.com