Fa unes setmanes ja vàrem explicar com fer-li un “jailbreak” a l’Apple TV amb un simple memory-stick o pen-drive i aquesta aplicació: Apple TV USB Creator.

El screencast que us he afegit a l’inici està fet per la gent de Boxee i mostra, pas a pas, com generar el pen-drive que ens servirà després per fer-li el jailbreak a l’Apple TV, amb l’esmentada aplicació.

Amb aquesta acció també l’instal·lem l’accés per SSH i dos programes per veure, sense excepcions ni restriccions de format, tot el contingut multimèdia del disc de l’Apple TV, a banda d’altra funcionalitat: el XMBC i el Boxee.tv.

El Miquel Labòria va estar ajudant-me l’altra dia a accedir als iMac i als discs durs locals connectats a aquest. Tot per a evitar haver de traspassar el contingut multimèdia d’aquests a l’Apple TV, i poder fer streaming.

Les proves van anar bé, i avançant-me al que podria ser un nou screencast o guia, us dono una pista. Heu d’afegir manualment un nou recurs de xarxa accesible via protocol Windows SMB. Ho podeu fer des de la mateixa pestanya de vídeos.