TVUPlayer for Mac

Aquests dies en els que estem d’enhorabona gaudint del Barça com feia temps, val la pena fer algunes proves per tal de veure via streaming els partits que no donen en obert.

Segur que els més futboleros ja teniu alguna solució “on-line” o pàgina des de la qual accedir (tipus Justin.tv), però jo estic provant un programa per Mac que espero em permeti veure alguns d’aquests partits.

La solució es diu TVUPlayer for MacOS X (disponible per Mac i també per Windows).

Cal que, amb temps suficient abans de l’inici de l’esdeveniment, us connecteu a aquelles pàgines que publiquen per quins canals es transmeten els partits (per exemple Rojadirecta) i tenir la sort que el que voleu veure es passi via TVUPlayer.

Penseu que un cop descobert el canal on s’emet el que voleu veure, cercat al TVUPlayer i seleccionat, si és un esdeveniment massiu, la connexió (que es fa via P2P) pot trigar entre 5 i 20 minuts per començar a veure quelcom.

I ja que parlem del Barça, podreu multiplicar les emocions seguint-les en grup via Twitter, apostant i comentant a #porrabarça, durant el partir, i deixant córrer les llàgrimes d’emoció en el #postpartit. 😀

Nota: Per a que funcionin els enllaços anteriors a Twitter, heu d’estar registrats.
Font: la informació inicial sobre TVUPlayer ha estat trobada a Error500