upperblip Una de les coses més molestes si fas servir blip.tv (a banda de tenir el gat entre tu i el teclat, com és ara el meu cas) 😛 és el procés de pujar els fitxers.

Ja siguis podcàster, video-podcàster o senzillament facis servir blip.tv com a magatzem gratuït dels teus fitxers d’àudio i vídeo, el pitjor moment és pujar el material.

L’interfície web del uploader, al menys en safari, és un desastre. No informa del temps ni de la línia de càrrega i vas més perdut que un ós panda en un bosc de coníferes i no saps mai si s’ha acabat de pujar o s’ha penjat.

Si fas servir un ftp (que en teoria es pot) te n’adones que falla més que una escopeta de fèria. I que et dona error d’autentificació tot i que el login i el password siguin correctes.

Ah amics! Per a tot hi ha una tercera via. La pròpia blip.tv posa a l’abast dels usuaris una eina anomenda upperblip que funciona molt bé per a pujar fitxers, fins i tot més d’un alhora, i està disponible per Mac, Linux, i allò que alguns anomenen Sistema Operatiu Windows. 😉

Segur que si ets Podcàster t’anirà de conya aquesta utilitat gratuïta 😛