Universitat Internacional de Catalunya

Aquest matí he tingut el plaer, convidat pel meu amic en Toni Sellas, de donar una classe-xerrada sobre podcàsting pràctic als alumnes del 2on curs de Comunicació Audiovisual de la Universitat Internacional de Catalunya.

Per a mi ha estat un repte i una experiència molt enriquidora i vull agrair en primer terme la bona acollida i paciència que han tingut els propis alumnes (molt simpàtics, atents i llestos i farts d’escoltar-me dir que facin servir Macs que els hi simplificarà la vida) 😛 i disculpar-me davant d’ells dels possibles errors comesos per part meva.

Com us deia per a mi ha estat la primera vegada que parlo de Podcàsting en public i en to de formador i, per tant, ha estat un repte en aquest sentit, però alhora m’ha permès:

  • Endreçar i consolidar les meves pròpies idees i experiències en el Podcàsting.
  • Cercar i documentar el material que tenia dispers en el Mac.
  • Provar per primer cop el Keynote (brutal, acostumat al lleig PowerPoint).
  • Sentir-me “Steve Jobs” per un dia, passant les “slides” amb el comandament del front-row 🙂
  • Viure l’experiència en directe amb alumnes (acostumat a fer formació però a clients -que dit sigui de pas- son més antipàtics) 😉
  • Viure el feed-back de seguida, no només pels seus comentaris durant la classe i al final, si no perquè cadascun d’ells està aprenent a fer un bloc amb WordPress i alguns ja han comentat en ell la classe d’avui.

Després hem anat a dinar plegats amb en Toni i hem parlat de moltes coses. A ell vull agrair-li especialment que m’hagi donat aquesta oportunitat i m’alegra veure també moltes coincidències tant en el terreny de la comunicació com en el propi sentit de la vida.

Total, que ha estat una experiència molt enriquidora!

PD: La preparació d’aquest curs m’ha tingut bastant liadot, espero ara reprendre l’activitat “postejadora” del bloc i el podcast amb la freqüència habitual. 🙂