calçotada 2008 anàlisi Ahir dissabte vam celebrar finalment la iCalçotada 2008, amb la sort d’un dia magnífic de sol, bona temperatura i la bona companyia d’en Xavier San Sebastian, l’Oriol, en Jordi Reche, l’Esther, l’Arian, l’Eva i el petit Aleix.

No us tornaré a fer una crònica de la jornada, doncs en Sanse i en Reche l’han explicat perfectament (fotos de l’event a Cal Reche) 😛

Només afegir que m’en vaig endur la càmara de fotos i el macbook i que no vaig fer servir cap dels dos estris, 🙂 que els 3 iphones de damunt la taula van ser agafats per mans negres de pelar calçots 🙂 i que vam trobar a faltar a en Losimo a qui li donem una forta abraçada!.

Em sap greu que l’Eva i l’Esther haguessin hagut de patir hores i hores de converses friki-macaires-geeks, però ja se sap, s’ajunten uns quants de la poma i la lien… per cert que igual elles comencen un curs de la pometa aviat!!

Per sort el petit Aleix va decidir que els iPhones eren menys mossegables que la Blackberry Curve de son pare que va guanyar el concurs a la resistència infantil i enllardonades de romesco.

PD: Jo també em vaig cremar amb el iFil-ferro 😛