TVShows

Pels que, com el Ludo o un servidor, som consumidors compulsius de sèries ianquis i britàniques fa temps que anem darrera de la “solució perfecta” per automatitzar la descàrrega del torrent tan bon punt un nou episodi està disponible.

I aquesta tasca no és fàcil d’automatitzar.

Fins ara teníem TED “Torrent Episode Downloader”, del que n’havíem parlat fa ja 2 anys, i que personalment vaig acabar per no fer servir. Es saltava episodis, no em descarregava els que volia, i, resumint, no m’havia acabat de funcionar mai del tot.

Abandonada fa temps aquesta opció, tirava de descàrregues manuals.

Però ahir, llegeixo a Mac Media Center, l’existència de TVShows (versió actual 0.4.7), un altre programari que permet cercar sèries, subscriure’t, marcar el darrer capítol vist, i deixar que ell tot sol vagi descarregant els següents.

És simple, permet escollir la qualitat del torrent: Normal, High o VeryHigh (720p)” i pots indicar-li on vols que et deixi el torrent descarregat i, en aquest cas, que automàticament arranqui el teu client torrent favorit.

Isn’t it amazing“? Com diria l’Steve Jobs

De moment sembla funcionar prou bé, fiable, la qualitat és l’esperada i el fitxer torrent és prou “popular” per a que es descarregui ràpid i per a que els subtítols es trobin, via SolEol, sense cap problema.