TuneBar 3.5A voltes petites aplicacions o utilitats, amb una excel·lent interfase i disseny, són prou per donar i canviar completament l’aspecte del teu escriptori, aportant funcionalitat bàsica i senzilla alhora que un toc d’elegància.

Aquest és el cas de “TuneBar“. Una petita aplicació complement de control d’iTunes a la barra superior i a l’escriptori. No és gratuïta, però el seu cost és baix: menys de 8€.

tunebar escriptori superior

Com veieu a la imatge anterior podeu accedir a TuneBar de vàries formes. Per mitjà de la icona en forma de triangle “play” a la barra de menú i/o permetent l’aparició d’un elegant “mini-reproductor” que s’activa, per un temps definible, quan passem el punter del ratolí per damunt de la barra de menú superior.

El mini-reproductor disposa de diferents skins que us podeu baixar automàticament.

A més TuneBar integra una recerca contextual de la teva música i presenta els resultants de la recerca en una finestra transparent lateral com veieu a la imatge següent.

tunebar escriptori search

El sistema de notificació de cançó, àlbum i autor és configurable i podeu decidir si feu servir el que porta el propi TuneBar, Growl o altres.

El resultat final està molt ben aconseguit. Aquí us deixo una imatge global de l’escriptori.

tunebar escriptori