HackStore

Sovint darrera d’una aplicació per iPhone o iPad hi ha una o dues persones (desenvolupadors) que intenten guanyar-se la vida honestament i, des de mossegalapoma, sempre hem defensat el pagament de les aplicacions, ja siguin oficials o les més recent de pagament que apareixen a Cydia per aparells amb Jailbreak.

Tot i així hi ha determinades circumstàncies que podem aconsellar “provar de franc abans de passar per caixa”: quan no estem segurs si una App ens farà prou servei o quan ja hem pagat per ella a l’iPad i volem fer-la servir també a l’iPhone, o perquè a voltes els preus són senzillament excessius (com passa sovint en aplicacions oficials per iPad)

El truc que us porto avui és una drecera només vàlida per aplicacions de pagament a Cydia (iPhone, iPod Touch, iPad amb Jailbreak)

Hi ha moltes variants per fer-ho. Jo us explicaré la meva forma:

Requeriments previs:
– Dispositiu amb Jailbreak i amb les Apps OpenSSH i MobileTerminal instal·lades al mateix.
Cyberduck o similar per poder accedir des del Mac, per SFTP, al dispositiu

  1. Localitza el paquet de l’aplicació a instal·lar (els paquets són fitxers amb extensió “.deb” ja editats i crakejats pels hackers). Les trobaràs a HackStore
  2. Descarrega i descomprimeix el fitxer de l’App fins obtenir el “.deb” (convé canviar-li el nom per un de més curt)
  3. Amb Cyberduck connectat al dispositiu i copia el fitxer “xxx.deb” dins el directori “/var/mobile”
  4. Executa MobileTerminal al dispositiu i escriu:
  5. MobileTerminal

  6. su (return)
  7. root (return) (et preguntarà la paraula de pas, per defecte “alpine” o la que hagis establert)
  8. dkpg -i nomdelpaquet.deb

I ja està. A voltes convé apagar i tornar a connectar el dispositiu per veure la icona de la nova aplicació i, recorda, un cop instal·lada ja pots esborrar el fitxer “.deb” del directori del dispositiu.