Mica en mica anem afegint entrades a la secció de “trucs”, que vàrem inaugurar a l’estiu, i que desitjo us siguin d’ajuda i interès.

Ara toca parlar d’alguns trucs o opcions no gaire conegudes de l’iPhone:

Desaprenent paraules

A mesura que anem escrivint correus, sms’s, etc l’iPhone té l’habilitat d’aprendre i recordar les paraules més utilitzades i ens les proposa de nou.

A voltes aquesta utilitat ens pot arribar a fer la guitza si l’iPhone ha après paraules no desitjades.

Malauradament no hi ha una forma per a desaprendre una paraula, però podem fer una restauració total del diccionari del teclat.

  1. Vés a Opcions
  2. Vés a General
  3. Vés al final i prem “Restaurar”
  4. Prem “Restaurar diccionari del teclat”

trucs de l'iphone

Apagar l’iPod després d’un cert temps

Si ets com jo que marxes a dormir escoltant els teus podcasts preferits, aquesta opció és interessant per evitar tenir l’iPhone connectat tota l’estona innecessàriament.

  1. Vés a Rellotge
  2. Vés a Temporitzador
  3. Escull el temps per a que l’iPhone tingui activada la funció iPod abans d’apagar-lo
  4. Prem “Quan finalitzi”
  5. Marca “Repòs iPod”

trucs de l'iphone

Enviar fotos amb màxima qualitat per correu

Per defecte, si envies per e-mail fotografies de l’iPhone des de dins de l’aplicació de “fotos”, aquestes pateixen una reducció de qualitat abans de ser enviades.

Per canviar aquest comportament per defecte de l’iPhone, podem copiar i enganxar, ja sigui una foto individual o un grup seleccionat segons veiem a les següents respectives imatges:

trucs de l'iphone

trucs de l'iphone

Font: La idea original d’aquests trucs ve de makeuseof.com, adaptada per mi. Aquest mateix blog té una curiosa guia underground de l’iPhone (enllaç anterior directe a la descàrrega del pdf), en anglès i creada per l’Stefan Neagu.