NOTA: Alguns usuaris ens heu informat que no us funciona. Si heu seguit les instruccions i us ha anat bé, si us plau, feu-nos-ho saber. Gràcies

Idioma a l'iOS 7

Fins a iOS 6 era impossible decidir l’ordre de les llengües de les Apps al sistema operatiu dels iPhones i iPads.

Si establies el català com a llengua del terminal, l’alternativa per defecte i incanviable, si l’App de torn no l’incorporava, era l’anglès.

Aquest fet era molest per als usuaris que no dominaven la llengua de Sa Graciosa Majestat i, a la pràctica, feien que triessin l’espanyol com a llengua per defecte del terminal degut a que més Apps l’incorporen.

Per sort, un mossegui via Twitter, en @JordiFotosCat, ens confirmava que a iOS 7, i de manera manual, ja és possible determinar l’ordre de preferència de l’idioma.

Cal anar a Configuració – General – Internacional – Idioma i establir la llengua que volem en segon terme (per exemple espanyol) i confirmar el canvi (prément “Fet“).

Un cop establert l’espanyol, tornar a repetir el procés anterior amb el català, així, quan tornem a confirmar, veurem el català com a primera opció i l’espanyol com a segona.

De fet l’iOS 7 anirà ficant en primer lloc, desplaçant una a una la posició de preferència, cada cop que establim la llengua per defecte del terminal.

Tot i que manualment, al final podrem gaudir de l’ordre d’idioma per defecte.