trobada de la catosfera

Els propers 25, 26 i 27 de Gener a Granollers es celebraran les properes jornades de la CATOSFERA (blocosfera catalana) i ja estic inscrit per assistir-hi, en principi, com a oient i corresponsal de “mossegalapoma”.

Com a participants hi seran algunes persones que llegeixen el bloc i escolten el podcast de mossegalapoma, com en Toni Sellas, cosa que ja genera prou interès per a mi. Però, a banda, copsar com està la catosfera i podcatsfera catalana és quelcom que també em crida l’atenció i serà important de cara a la nova etapa que enceto en un parell de setmanes.

Per tant, allà m’hi trobareu amb la reflex, i tindreu aquí, en el bloc, la corresponent crònica de l’esdeveniment. (Ja m’agradaria poder fer també de reporter al Moscone Center de San Francisco el dia 15 de Gener… però no hi ha RENFE que em porti a la costa oest americana) 😉

PD: Si algú s’apunta que m’ho faci saber i aprofitem per trobar-nos i fer unes birretes.