panificadora Ahir a la tarda, els 3 autors que escrivim habitualment en el bloc (exceptuant l’Oriol que col·labora amb el tutorial de WP), ens vam trobar per fer unes birres i un banyet a la platja de Badalona.

A priori, veient la temàtica del bloc i, si sou lectors habituals, podríeu pensar que el tema estrella seria l’iPhone, els Macs, l’Steve Jobs…. doncs no.

On en Ludo apareix es trenca la coherència i, així va ser, el tema estrella d’ahir va ser com fer pa domèstic amb una “panificadora”, com la de la foto, que en Ludo s’ha comprat fa poc i està més feliç que un os Panda en un bosc de bambú. L’Arnau i un servidor encara estem rient.

A veure quan triga en malvado a fer un article explicant ús, proporcions i experiència creadora. (o un Bread Pills).

Per altra banda em va fer molta il·lusió conèixer personalment a l’Arnau, que encara no ens havíem trobat mai en persona, coses de l’internete, i també espero que algun dia s’animi a explicar alguns dels seus viatges d’aventura tant espectaculars.

Part de la conversa la tenim enregistrada en el “tampax” amb el que formarà part, segur, d’algun nou capítol del podcast.

PD: Per saber més sobre panificació consulteu el bloc “a taula” (origen de la foto).