lanzarote platja

Hola mosseguis!

Ja hem descansat i conegut, com mostra la imatge, les platges de sorra negra volcànica de Lanzarote, i he tornat amb molts bons records d’una illa on els amants del vulcanisme i de les forces de la terra gaudim pel fet que l’activitat és molt recent, parlant en termes geològics.

Tot i que a diferència de Fuerteventura, Lanzarote no és una illa de platges, n’hi ha algunes de ben boniques, com la de la imatge, la platja de “Las Salinas”, on el bany no és possible degut a les fortes corrents. Altres de recomanables: “Papagayo”, al Sud-Oest i Cala Quemada, al Sud (aquesta darrera no és una platja, si no roques plenes d’una vida marina exuberant, això sí, que no us passi com a mi que he tornat amb un parell de dotzenes de pues de garota clavades als peus).

Anirem agafant embranzida de forma progressiva aquesta setmana tornant al ritme de publicació habitual el proper dilluns dia 25 d’Agost, data oficial d’inici de la nova temporada de mossegalapoma.

Tot i així aquesta setmana ja apareixerà contingut, i dins d’aquest, una nou capítol del podcast.

Aprofitant la tornada he actualitzat el bloc a la versió 2.6.1 del WordPress que teniu disponible també en català. Com sempre, si noteu quelcom estrany us agrairé un comentari.

Per als que continueu de vacances, o esteu pendent de fer-les, que les gaudiu força! Pels que ja us esteu incorporant ànims!.

PD: Malgrat ser un tap de bassa tinc un 45 de peu 😀 què passa?