Mosseguis, tornem a la normalitat.

Tot just ahir vaig arribar del viatge per la Xina i avui ja toca currar. Per sort he pogut descansar després de 24 esgotadores hores d’avions.

Amb ensurt de sistema inclòs (ahir l’iMac es va quedar fregit actualitzant el BonJour – sort de Time Machine), he vist que hi ha novetats pel que fa al WordPress amb la versió 2.9.1 ja disponible i també la versió en català que fem servir nosaltres.

També s’han actualitzat moltes extensions, entre les que més trobava a faltar “Simple Tags“, que encara no sembla funcionar del tot bé.

Entre aquesta setmana i la propera recuperarem la producció quinzenal del podcast, amb el que us convido, a tots aquells que esteu actius al Wave de l’episodi 55, que aneu afegint propostes de guió. Així que tingui un moment em posaré a moderar-lo i organitzar-lo.

La publicació d’articles en el bloc, pendent encara de fer un parell d’entrades resum del viatge, torna a la normalitat també.

No vull oblidar-me d’agrair al Marc i al Rai que hagin estat al cas de les incidències del bloc aquests dies i que hagin publicat noves entrades.

Venen dies interessants pels mosseguis, tant pel que fa a Macs i Apple com a novetats tecnològiques en general. Així és que “al loro”

Malgrat el retard… Bon Any a tots i bona tornada a la normalitat.