tesla3

S’acaba de presentar el model de cotxe elèctric Tesla 3 per l’Elon Musk, i més enllà de l’èxit del vehicle en concret, Tesla sembra voler canviar el món. Ho aconseguirà? En reflexionem a la primera part del programa.

Microsoft ha fet anuncis curiosos relacionats amb el món Linux. En reflexionem a la tertúlia i parlem de Microsoft i OpenSource.

Nou Tesla 3

Tesla 3 – Tesla 3
Tesla 3 – Presentació d’Elon Musk

Tesla 3 – Superchargers a Catalunya

Tesla Factory California

Documental de National Geografic sobre Tesla Motors i Elon Musk

amazon_logo_black_510x120

Enllaç d’afiliats a Amazon

podcast iTunes logo

Podcast a iTunes – Deixa’ns comentaris i valoracions

Tertúlia

– Problemes d’Apple en l’actualització d’iOS 9.3
– Microsoft: Bash per Windows
– Microsoft: Repositori de projectes Open Source a GitLab

CAPSiDE patrocina aquesta secció

Propostes mosseguis

– (Tomàs) Fundes TECOOL per MacBook Pro retina de 13’’ amb múltiples colors i també amb dissenys especials més econòmiques que les Incase.

Fundes MacBook Pro TECOOL

Fundes MacBook Pro TECOOL

– (David Marsinyach) “Ucast” – “Ultimate Podcast Player”. L’amic David Marsinyach, autor del podcast “Això és Mac”, ens recomana una nova aplicació per a escoltar podcast (podcacher) per iOS. L’ha desenvolupar un programador de Múrcia, en Juanjo Guevara, i encara està en beta però t’hi pots apuntar a provar-la.

– (Albert Poyatos) Ens comenta un “truc” que podem fer a l’iPhone per a que Siri ens llegeixi qualsevol llibre com si fos un audiollibre (només en les llengües que suporta Siri) Segons l’Albert funciona molt bé amb iBooks i no tant amb l’app d’Amazon ja que en aquests cas s’atura al final de cada pàgina.

– (Carles Caño) “Rocketbook Wave” – Projecte a Kickstarter que consisteix en un blog de notes (hi ha 2 mides) i retoladors de colors. La particularitat d’aquesta proposta és l’App que acompanya al blog, de tal forma que quan escaneixes cada full aquest puja a dropbox, one drive, evernote, etc. I l’altra, la tinta que s’esborra amb calor. Passes un assecador de cabell per una pàgina i esborres. Fiques tot el quadern al microones amb una tassa d’aigua i esborres tot el quadern deixant-lo llest per a un nova utilització. 100% reutilitzable

– (Josep Ruano) Ens recomana el podcast de ciència “La Buhardilla 2.0”. Una tertúlia desenfadada sobre l’actualitat científica i força crítica amb la maguferia

– (Raul Arribas) Interessant article de l’amic Raul Arribas a “AraVaDeJocs” reflexionant sobre el nou iPhone SE i l’iPad pro de 9,7’’

Emissores locals que emeten mossegalapoma

Emissores locals