tenius iphone theme Mentre em miro, desconsolat, com el meu HD de 1TB no arrenca de cap manera i acarono desesperat la meva Visa de la qual, sens dubte, hauré de tirar per renovar-lo, us presento aquest nou tema per l’iPhone de nom Tenuis i que he descobert via MacThemes.

Tenuis” és un tema clar i net, amb unes magnífiques icones i un bon fons.

Normalment, els “themes” per l’iPhone amb Jailbreak me’ls baixo directament del Cydia ja llestos per ser tractats amb l’aplicació WinterBoard, especialitzada en aquests afers.

WinterBoard és una excelent aplicació per a la gestió de temes en els iPhones amb Jailbreak, basada en SpringBoard i instalable des de “Cydia” (segur) i des de “Installer” (crec)

Però el tema del qual us parlo, “Tenuis”, no està en el catàleg de Cydia i, aquest fet, em suposava el repte de trobar la manera d’instal·lar-lo manualment.

No és gens difícil, només cal saber a “on” es desen els temes en l’estructura de directoris de l’iPhone.

Us baixeu el fitxer, el descomprimiu (veure que tot el contingut està dins una carpeta amb el mateix nom del tema) i, per mitjà de Cyberduck (en mac) accediu al openssh (iphone) i copieu la carpeta a “/Library/Themes/“, i ja està.

L’activeu des de WinterBoard i a còrrer.