Fa massa vent per sortir a passejar i et fa mandra tot. Et vols entretenir una mica al costat de la llar de foc o el radiador? Doncs us proposo un joc GRATIX per l’iPhone. Es diu TapDefense i el trobareu al AppStore. Es tracta d’un joc entretingut de táctica i estratègia que us pot tenir viciats moltes hores.

TapDefense és com molts minijocs fets per fans o inclosos en jocs d’estrategia tipus Age of Empires, Warcraft, Starcratf o Lord Of The Rings: The Battle for Middle Earth. Hi ha un camí que van recorrent onades (waves) de dimoniots escuats (catric catrac) que van des de la porta de l’infern cap a la porta del cel. Heu d’anar posant torres defensives, que disparen fletxes, bombes i altres coses agradables sobre els pobres dimoniots. Cada torre costa diners i a mesura que passes fases i mates dimonis et donen pasta. A més a més aquest joc introdueix una cosa molt divertida: els calers que et donen al final de la fase son interessos dels diners que tens estalviats. Així la combinació d’estratègia i tàctica pot ser demencial.

El joc és molt jugable, molt iphone ( hi ha un terratremol que dispares sacsejant l’iParato) i a més pots par la partida i reprendre-la quan vulguis. Us el recomano, sobretot a les noies que no hi esteu iniciades i que potser us descobreix un mon Ludic nou (;-)). Us deixo que tinc una partida al nivel 24!