suport_stand_anker

Hem adquirit i provat el suport per a tauletes i smartphones “Anker Multi-Angle Stand” de la casa ANKER i us portem la corresponent revisió.

El suport és robust, elegant, construït amb alumini sòlid i disponible en color platejat i negre.

suport_stand_anker_3

Si teniu un iPad o un iPhone (l’hem provat amb l’iPhone 6+, iPad Mini i iPad 3) va perfecte. Disposa d’unes gomes de protecció tant en el peu (que es pot retirar si fiques la tauleta amb la funda i el gruix és més gran) com a la part on es recolza el dispositiu.

El Anker Multi-Angle Stand” de la casa ANKER permet graduar a voluntat l’angle i admet diferents posicions. La carrega des del cable no és possible si el connector està a la part inferior i situes el dispositiu en vertical, però no és problema en format apaïsat.

suport_stand_anker_2

Sens dubte un bon complement que et farà més agradable l’ús del telèfon o de la tauleta, no cal que sigui d’Apple, al costat del teu mac o pc d’escriptori.

Preu aproximat a Amazon: 13,99 €

  

NOTA: Si adquireixes els productes revisats i recomanats per mossegalapoma per mitjà de l’enllaç d’aquest article ens ajudaràs al manteniment del blog i del podcast sense cap cost addicional per a tu. Gràcies!