Apple surfeja l’onada que ells mateixos aixequen. A l’entrega dels Grammy Awards ja es van moure perque poguessin fer sortir un iPad, de debò, no com el fake (l’iPad) del Buenafuente.

D’altre banda a Wired publiquen el “Rant” (despotrique) de Steve Jobs contra Google en haver sortit amb el Nexus-One. “Nosaltres no hem entrat en el negoci de la cerca, Ells (google) han entrat en el negoci dels telefons i volen acabar amb l’Iphone… No els ho permetrem.” I va continuar ignorant una pregunta i dient “The Don’t be evil Mantra is Bullshit”.

Sobre Adobe va dir que eren uns ganduls que no volien fer una bona implementació del flash per a MacOs usant carbon i que el flash estava ple de bugs, i que el futur és HTML 5.

Altres rumors (This Week In Google, podcast) apuntent a Apple parlant amb Microsoft per ficar Bing com a cercador per defecte a l’iPhone (cosa que em molestaria)

Esta clar que Steve Jobs veu una greu amenaça en Android, ja que és el sistema operatiu més semblant a iPhone OS i que podria muntar-se en competidors (taiwanesos) de l’iPad. Competidors que, com apunta Macrumors, han estat sorpresos pel cost d’entrada de l’iPad, que anticipaven molt més car…

En fi, que haurem de viure de vídeos, rumors i notícies mentre no poguem comprar l’iPad d’una vegada. Falten 55 dies