Els guanyadors del concurs han estat en Xavier Garcia (@XGE) i en Josep Maria Farrarons (@farrarons). Enhorabona a tots dos.

Gràcies a Microgestió, un dels nostres patrocinadors, i per celebrar la inauguració de dues noves botigues, una a Sant Cugat del Vallès (2 de Desembre) i l’altra a Girona (1 de Desembre), conjuntament amb el Bloc d’Apple en Català, sortegem 2 nous AppleTV.

Entrar en el sorteig és ben senzill: has de tenir usuari a Twitter i ser seguidor tant de mossegalapoma com del Bloc d’Apple en Català i fer un RT d’aquest sorteig identificat amb el hashtag #BdACssegui.

Farem el sorteig, validarem les esmentades condicions i publicarem els guanyadors, al bloc i a Twitter, el divendres 3 de Desembre.

PD: Si teniu el twitter protegit (tancat amb clau) no podrem validar que heu fet el RT.

PD: Si aneu a la inauguració de qualsevol de les dues botigues de Microgestió (enllaços a l’inici) tindreu regals com samarretes per l’ocasió, ipods, vals descompte i fins i tot el sorteig d’un iPad. També gaudireu d’un descompte en botiga del 10% en Macs i iPods (fins el 4 de Desembre o final d’existències que seran de 50 macs i 100 ipods)