nou ipod shuffle voiceover Mentre avui, sense massa publicitat, Apple llença un nou iPod Shuffle VoiceOver (petit, allargat, amb 4GB, sense pantalla i que parla, a un preu no afectat per la crisis de 79$), un nou esdeveniment podria estar coent-se als forns de Cupertino.

I aquest podria ser el llançament d’una nova versió del Final Cut Studio o la presentació avançada i pública de la nova versió del Mac OS X Leopard: Snow Leopard.

No hi ha data oficial encara però sí rumors que situen l’esdeveniment pel 24 de Març.

Pel que fa a l’Snow Leopard tothom l’esperem, com s’ha comentat per Apple, pel Juny, el que podria coincidir amb la tornada d’en Jobs.

El renovat Leopard no ens portarà grans noves funcionalitats d’entrada, ni gaires canvis estètics. Segons explica la mateixa Apple a la seva web, el focus, aquest cop, està en reformar el cor del sistema, és a dir, el seu interior:

64 bit Suportant més cores a nivell de processador, tecnologia de 64-bit que pot manegar, en teoria, fins a 16TB de RAM, QuickTime X amb suport per a més codecs, més eficient i perfectament preparat per reproduir streaming d’alta qualitat i fent ús d’OpenGL, que podran fer servir els desenvolupadors que necessitin una gestió avançada de les propietats gràfiques.

El nou sistema operatiu dels Apple serà “més jugable” (juganer, com em corregirà en Xin), estratègia a la que sembla apuntar el futur de la companyia.

Renovar el cor ara per a preparar-lo per futures i més espectaculars aplicacions.

Veurem alguna cosa avançada el 24 de Març o serà només un nou Final Cut Studio?