Twitter Stats Q3 2010

Des de desembre de 2007 a finals de Juny d’enguany mossegalapoma havia aconseguit 425 seguidors a Twitter, ahir vam superar els 700!

En 3 mesos, i tenint en compte que el mes d’Agost la majoria fem parcialment vacances, hi ha hagut un creixement espectacular tant de vosaltres, mosseguis, que ens seguiu i nosaltres seguint-vos, doncs la nostra política és seguir a qui voluntàriament ha decidit seguir-nos, sempre i quan sigui una persona normal i corrent o institució identificable (spammers, trolls o aprofitats no), per garantir el diàleg.

I què hem fet que justifiqui aquest augment?

No hem tirat de bots, ni de robots, ni ens hem posat a seguir a mig país com a bojos per captar algun usuari de Twitter “extra” (tècniques que fan servir molts que es pensen que tot a la vida és marketing), no.

Nosaltres vam decidir “picar pedra“, és a dir, entendre que Twitter és un servei i una via de comunicació multidireccional, i que per a guanyar un seguidor, calia currar-s’ho. I que l’objectiu final no era tenir més followers, si no oferir un servei i obrir un diàleg.

Cada matí que hem pogut, hem llegit, cercat les fonts, analitzat, destriat, etiquetat de forma endreçada, i finalment Piulat, aquelles notícies i altra informació que hem considerat rellevant, del món de la poma, però també d’altres temes tecnològics o fins i tot, alguns més “socials”.

Cada matí, als que seguiu mossegalapoma a Twitter, us apareixen piulades que comencen per [Productivat], [Gmail] [Apps] [iOS] [Linux] [Google Docs] [Mac OS X] [Males Praxis] etc…, una feina a la que destinem un mínim de 2 hores diàries, i amb la que hem intentat donar constància i a la que vosaltres heu respòs comentant, fent RT’s i obrint conversa. Una tasca que molts ens heu dit que us fa servei i que trobeu interessant.

Per això no tenim set-cents “followers”, tenim set-cents mosseguis, a qui coneixem i a qui també seguim. Aquesta és la diferència.

🙂

Estem contents. Volem continuar aquest servei a Twitter intentant millorar-lo dia a dia.

No volíem deixar de comentar-vos-ho i, òbviament, donar-vos les gràcies.