TVGorge

Us faig recull de dos sistemes per poder veure les nostres sèries de TV favorites o bé algun canal de TV internacional, els dos per streaming.

El primer prové d’un suggeriment d’en Josep (jogace) i és TVGorge.com: un lloc on trobar enllaçats els darrers capítols de les sèries actuals, i sembla que amb bona qualitat

No sé si és Per un problema puntual o si és sempre així com TVGorge temporalment està tirant de la gran merda de servei que és Megavideo.

Personalment, m’estimo més esperar-me al torrent on puc afegir-li subtítols, i no estic pendent del “buffering”, ni de interrupcions no desitjades.

Veetle.com

L’altre sistema l’he descobert llegint una de les darreres entrades del Blog d’en Vicent Partal on comentava que anava a seguir, en directe, la SuperBowl via Veetle.com.

Veetle.com disposa de més de 37 canals centrats bàsicament en cinema i esports (he vist -mireu la imatge- que hi ha una versió de GolTV recomentada en anglès ??? es podrà veure el Barça?)

La qualitat és molt bona, res a veure amb les cutreries de megavideo comentades abans, fins i tot alguns canals transmeten en HD, i en les proves fetes fins ara no he observat cap tall, ni cap publicitat intrusiva (fora de la que emeten els mateixos canals internament).

Cal estar atent als seus fòrums per conèixer els horaris/canals de transmissió dels diferents esdeveniments (sobretot els esportius).

Un comentari tècnic: Per a que us funcioni el visualitzador del navegador us heu d’instalar un programari ad-hoc, no fa res més que permetre la visualització “dins” del navegador. Heu de tenir en compte, però, que no funciona a Safari-64/Snow Leopard. De moment només hi ha versió disponible per Firefox.