macworld 2008

Tots sabeu ja que el proper dimarts (15 de Gener) a les 18:00 hores (horari català) es farà la famosa keynote de l’Steve Jobs durant la sessió inaugural de la MacWorld 2008.

L’altra dia en PLANETAMAC comentaven que a “thedigitallifestyle.TV” faran un seguiment de l’event en directe.

En qualsevol cas segur que a TUAW o a APPLESFERA podreu estar al dia del seguiment on-line.

I pel que fa a nosaltres, els macaires, què?

Doncs bé, el Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català ha preparat una sala especial d’iChat per trobar-nos virtualment tots el que puguem fer-ho, i que estarà activa a partir de les 17:30 hores del dimarts 15 de gener. Per connectar-vos cal seguir aquestes instruccions. Aquesta és la famosa sala on, algunes nits, ens trobem uns quants per dinamitzar el GUM Català i altres cosetes… 😛

Jo personalment el dimarts em trobaré amb en Ludo per uns temes de feina i aprofitarem per connectar-nos a la sala d’iChat mentre fem el seguiment.

Ja hem reservat crispetes, bocates, begudes alcohòliques, i un gran nombre de paraulotes i imprecacions que enregistrarem degudament on-line i que podreu escoltar-les sense retall ni censura al proper Podcast 15 de mossegalapoma 🙂 i que com cada cop que apareix el malvado d’en Ludo ha de dur irremissiblement l’adjectiu d’explícit. 😀

Si voleu saber com és el Moscone Center i les sensacions d’estar a San Francisco, vaig fer una entrada fa uns dies a mossegalapoma aprofitant que hi vaig ser allà per setmana santa.

Bona Keynote a tots i ens seguim llegint!!!!