event 14 octubre ipod nanochromatic

Demà serà de nou un dia de Keynote on, previsiblement, es presentaran nous models de portàtils de la casa de la poma.

Com hem anat fent en les darreres keynotes, farem un seguiment conjunt a la sala d’AppleCat. (instruccions de com accedir-hi: aquí)

Per a la de demà, però, el Bloc d’Apple en Català i mossegalapoma preparem una de grossa.

Hem aconseguit del nostre patrocinador, l’empresa Microgestió, un iPod nano-cromàtic de 8GB que sortejarem demà durant el seguiment conjunt de la Keynote, escollint un guanyador a l’atzar entre les persones que estigueu connectades a la sala.

Les bases per participar les trobareu a partir del salt…

Bases per participar en el sorteig d’un iPod nano-cromàtic de 8GB

1) Heu d’haver deixat un comentari, amb el vostre correu electrònic correcte, abans de les 18:00 hores de demà 14 d’Octubre de 2008, en aquesta entrada o en l’equivalent que ha publicat, exactament igual, en Miquel Labòria al Bloc d’Apple en Català.

Només que deixeu un comentari en qualsevol dels dos blocs, ja val. Deixar més d’un comentari no serveix per tenir més opcions de guanyar.

2) Haureu d’estar connectats a la sala d’AppleCat durant les 19:00 a les 20:00 hores de demà dimarts 14 d’Octubre de 2008. Seleccionarem un candidat a guanyador a l’atzar entre els connectats.

3) Durant el transcurs del seguiment o immediatament després contactarem (en Miquel Labòria o un servidor) amb el seleccionat i us preguntarem les 2 paraules claus. Heu de respondre correctament a les dues paraules claus per guanyar l’iPod Nano!, en cas contrari, escollirem un altre candidat i ho farem així fins que algú encerti les paraules claus.

Com conèixer les paraules claus

En el Feed RSS del bloc de mossegalapoma trobareu la primera i en el Feed RSS del Bloc d’Apple en Català la segona.

Per tant, per conèixer-les, haureu d’estar subscrits per RSS o correu electrònic als dos blocs.

Les paraules claus apareixeran repetides en el feed RSS d’aquest article i en els següents, i desapareixeran, dels nous articles, un cop finalitzada la Keynote.

Us animem a que us subscriviu als blocs ja, si és que no hi esteu!, i us desitgem molta sort en el sorteig i un bon i divertit seguiment!

😀