SAPGUI for Java

Gracies al sempre atent amic Miquel Labòria que m’ha passat l’enllaç a aquesta entrada de TodoApple on en parlen, ja tinc instal.lat el client de SAP, SAPGUI for Java, adaptat a Mac OS X per poder-me connectar a un SAP des d’un Mac.

Mentre havia estat empleat de la companyia del logo blau havia fet servir algun cop el Citrix ICA Client perquè aquest em permetia autentificar-me com a empleat i accedir no només a un servidor SAP si no també a tot el repositori d’aplicacions d’empleat convertint el Firefox en un escriptori virtual.

Amb SAP GUI for Java (versió Mac) es pot accedir a sistemes SAP directament de forma senzilla i directa. En principi les notes del release 7.10 rev 3 permeten el seu funcionament tant en Tiger com en Leopard.

Fins i tot les icones del SAP Logon són més maques amb Mac…

SAP logon set up

I per acabar de trencar un tabú personal que era el de “no parlar de SAP” a mossegalapoma 😛 en Sanse, l’Oriol i un servidor, anem a enregistrar un nou capítol del Podcast monograficament dedicat a “SAP i les seves Cabòries”, que espero estigui a l’aire la propera setmana.

Tot sigui per trencar tabús i liar-la…

Us podeu descarregar la versió del SAP GUI for Java des del FTP públic de SAP (la versió correcta és: PlatinGUI-MacOSX-710r3.jar)

La relació entre Apple i SAP no és nova. Apple és client de SAP des de fa temps i fa ús de l’ERP per la gestió comptable i les vendes entre altres coses. Ambdues companyies han mantingut també relacions de partnership en temes de tecnologia amb els seus alts i baixos al llarg del temps, relació que hauria de millorar atesa la més que probable aproximació d’Apple al món de l’empresa i als usuaris professionals.