pimp my safari website A rel de l’article anterior on parlàvem de WebKit, i a conseqüència d’un comentari de l’Antonio, he fet una petita recerca per la web i us porto les troballes en forma de nou article.

A diferència de Firefox, Safari disposa d’un nombre limitat de plugins o extensions i, desgraciadament, no totes gratuïtes.

Tot i això n’hi ha de franc i molt útils; algunes de les quals afegeixen, per sí soles, un munt de funcionalitat extra al nostre navegador preferit.

Ja ho he comentat en diverses ocasions, per a mi, Inquisitor, és una de les extensions més importants i que faig servir constantment. Serveix per personalitzar la barra de recerques apuntant a google i a altres sites (vikipèdia, google images, yahoo, etc…), de forma parametritzada i amb un funcionament equivalent a Spotlight.

Li segueix “1Password” que, a banda d’una extensió per Safari, i per qualsevol altre navegador que facis servir, és un programari de gestió de claus d’accés a les diferents pàgines web o d’altres indrets on necessitis desar una paraula clau, dades de connexió, etc.

1Password és de pagament, però, conjuntament amb Inquisitor, és l’altra extensió imprescindible (i que augmenta brutalment la meva productivitat fent-me guanyar un munt de temps).

A partir d’aquí ja dependrà de l’ús que en facis. Pots consultar “Pimp My Safari“, un site dedicat en exclusiva a registrar les extensions existents per aquest magnífic browser.