Aquesta és una entrada d’evangelisme musical.

A la direcció editorial de Mossegalapoma tenim un debat sobre el criteri musical. En Tomàs te les seves influències musicals i jo bec de les fons del rock, el metal i la variant progressive de tot plegat… que seria com fer una fusió de superguerrers entre Pink Floyd, Mike Olflield, Deep Purple i Iron Maiden.

Aquest gènere musical es fusiona amb la ciència ficció en una obra musical que dura més de 7 àlbums. El treball Arjen Lucasen, un músic holandes, ja de culte, que sempre col·labora amb diversos musics i cantants de primera línia per gravar els seus discs (potser a algu li sona James Labrie, Russell Allen o Jorn Lande)

La història:

L’any 2084 la humanitat esta a punt de l’auto-extinció… els científics inventen un iParatu que permet enviar missatges telepàtics cap al passat.

Per a evitar la catàstrofe decideixen enviar un missatge avisant del perill a un vailet que viu a la cort d’Artur: Ayreon.

Al llarg de 7 àlbums la cosa es complica en profunditat i extensió de la història.

Com molts de vosaltres teniu urticària a la distorsió us deixo una versió en Unplugged (aka cumbaya) d’un dels temes. No us perdeu en nivell que tenen els cantants…. “la gallina de piel”.