TauTronics BR05

TauTronics TT-BR05

Hi ha vàries circumstàncies en les que disposar d’un àudio receptor bluetooth et pot fer la vida més còmode.

Per exemple quan vols escoltar música des del teu mòbil o ordinador i vols fer servir els teus auriculars de cable preferits però necessites més mobilitat que la que et proporciona haver-los de tenir endollats al dispositiu o, en el cotxe, si tens entrada d’àudio 3,5mm però no disposes de bluetooth al vehicle.

En totes dues situacions anteriors el TaoTronics TT-BR05 Bluetooth Kit per cotxe o casa et farà un bon servei.

El TaoTronics TT-BR05 Bluetooth Kit per cotxe o casa és petit i portable. Només hi has d’endollar el jack del teu auricular i sincronitzar amb el teu dispositiu i ja està. Permet regular el volum, aturar o engegar la reproducció, avançar o retrocedir uns segons en la reproducció de l’àudio i, si el tens connectat al mòbil, permet respondre trucades ja que disposa de micròfon integrat.

TauTronics BR05

TauTronics TT-BR05

Segons el fabricant, el temps de càrrega és de unes 2 hores i l’autonomia de 7 hores.

Les proves que hem fet al TaoTronics TT-BR05 Bluetooth Kit per cotxe o casa donen una qualitat d’àudio molt acceptable, estable i ràpid de connectar. La manipulació de botons és fàcil. Cal tenir en compte que és un dispositiu Bluetooth i que a poc que us allunyeu de l’emissor (per exemple el mòbil) la qualitat del só disminueix o pot incorporar talls, amb el que cal tenir en compte que el radi d’acció és relativament curt.

El TaoTronics TT-BR05 Bluetooth Kit per cotxe o casa es carrega per Micro USB, cable que ja trobareu en la caixa original així com un connector/adaptador d’àudio de 3,5mm i un cable allargador també per àudio de 3,5mm

Sens dubte una solució ideal per guanyar comoditat i disposar d’un receptor Bluetooth 4.0 tant a casa, al despatx o al cotxe.

El TaoTronics TT-BR05 Bluetooth Kit per cotxe o casa el trobaràs a Amazon per uns 15 €.