Edició d’última hora:

Dev-Team acaba d’informar que tenen disponible la utilitat redSn0w (amb versió per Mac i per Windows) que ve a ser un QuickPwn i que permet fer-li el jailbreak als iPhones 2G i 3G i iPod Touch 1G i el desbloqueig només a l’iPhone 2G (no serveix per l’iPhone 3GS).

Tingueu en compte, però, les advertències que el propi Dev-Team detalla, abans de fer res.

——————

També podeu descarregar les PwnageTools 3.0 adaptades per fer el jailbreak i el desbloqueig per l’iPhone 2G (i només jailbreak per l’iPhone 3G) .

Aquí teniu l’enllaç al fitxer bittorent

Per tant els usuaris d’aquest iPhone ja podeu actualitzar iTunes a la 8.2 i baixar-vos la 3.0 només per fer-la anar amb les PwnageTools.

Tingueu en compte, però, les advertències de Dev-Team.

Dev-Team ha publicat una darrera nota que adverteix d’alguns problemes sobre les proves de jailbreak que estan fent a la versió 3.0 final, i que podria portar de retruc una demora per a la sortida de les eines necessàries que ens permetin desbloquejar i obrir els nostres iPhones.

Els problemes són 2 i coneguts per l’equip de hackers:

  1. D’una banda una complicació amb l’aplicació “YouTube” de l’iPhone que fa que, amb jailbreak incorporat, aquesta cancel·li la seva execució.
  2. El segon problema és la penjada d’alguns dispositius amb jailbreak i sota certes circumstàncies.

Els dos problemes són coneguts per la gent de Dev-Team de fa temps i diuen que ja disposen d’algunes dreceres. Ara cal veure què decidiran. Si alliberar una versió preliminar de les eines, o caldrà esperar a que ho resolguin definitivament abans d’alliberar res.

Aquests dies el bloc de Dev-Team ha estat un bullir l’olla increïble, amb milers i milers d’usuaris accedint a la darrera entrada i deixant, literalment, 12.897 comentaris. Amb concursos, enquestes de top tipus, converses, trolls, i tot de distraccions per anar passant, com es pugui, la llarga espera.

El BigBoss de Dev-Team s’ha anat passant regularment per aquesta entrada on els usuaris d’iPhone amb jailbreak estàvem a l’espera, per oferir-se a respondre tot tipus de qüestions, entre d’altres, algunes com les plantejades per en Rai, aquí a mossegalapoma, respecte a les versions de firmware i el possible jailbreak.

Les limitacions de baseband, existents fins ara, ja no ho seran més, segons responia el propi BigBoss, amb el que el jailbreak serà possible amb qualsevol versió de les actuals.

Aquí teniu totes les respostes del BigBoss.

ripdev logo

D’altra banda, una notícia col·lateral però no menys important ha estat que el famós programa “Installer”, de la gent de RipDev, pioner pel que fa a permetre, en iPhones amb jailbreak, la instalació d’Aplicacions de tercers fins i tot abans de l’aparició de l’App Store, ha plegat definitivament i ja no estarà més disponible.

Cydia s’ha convertit en el repositori d’aplicacions de tercers estrella i gairebé definitiu per a tothom que tenim un iPhone obert i, en gran part, ha estat gracies a que ha anat de la ma de les mateixes eines que permeten obrir-lo.

Segons publica RipDev a la nota de comiat, l’actual repositori d’aplicacions encara continuarà disponible fins l’1 de Juliol, data a partir de la qual serà totalment discontinuat.