Push Fix 2.0 Push Fix 2.0

Des de la versió 3.0 del S.O. de l’iPhone, ja es poden fer servir Push Notifications, però als usuaris de telèfons amb jailbreak i unlock no acabaven de funcionar bé, o, com és el meu cas, no funcionaven de cap manera.

Aquells de vosaltres que, tot i tenir un iPhone amb Jailbreak, feu servir el contracte de dades i telèfon de Movistar, no heu tingut problemes, però la resta, probablement sí.

Així ha estat fins ara que, per fi, he trobat una solució que funciona: es diu Push Fix 2.0.

La trobareu a Cydia afegint el repo: http://cydia.iphoneil.net i no és de franc, primer cal fer un únic pagament de 5,99$ per obtenir un certificat especial que permet la instal·lació de l’aplicació. (el pagament es fa via Paypal i demana el teu IMEI).

Un cop obtingut el certificat, ja pots descarregar i instal.lar PushFix 2.0. Seguint les instruccions, al final caldrà reiniciar l’iPhone, i, un cop engegat de nou, comproveu o re-instal·leu les aplicacions que fan servir Push.

I realment funciona en el meu iPhone 2G!

Meebo per iPhone

Una combinació interessant és fer servir la nova versió de Meebo per iPhone per centralitzar tot el que és missatgeria i xat (incloent Facebook), i per a la resta Prowl (incloent Tweetie).

De ben segur que hi ha altres combinacions, però a mi amb aquest parell em resolen el 100% de les necessitats i em donen prou flexibilitat a l’hora de configurar-ho.