Select Page

Push Fix 2.0 Push Fix 2.0

Des de la versió 3.0 del S.O. de l’iPhone, ja es poden fer servir Push Notifications, però als usuaris de telèfons amb jailbreak i unlock no acabaven de funcionar bé, o, com és el meu cas, no funcionaven de cap manera.

Aquells de vosaltres que, tot i tenir un iPhone amb Jailbreak, feu servir el contracte de dades i telèfon de Movistar, no heu tingut problemes, però la resta, probablement sí.

Així ha estat fins ara que, per fi, he trobat una solució que funciona: es diu Push Fix 2.0.

La trobareu a Cydia afegint el repo: http://cydia.iphoneil.net i no és de franc, primer cal fer un únic pagament de 5,99$ per obtenir un certificat especial que permet la instal·lació de l’aplicació. (el pagament es fa via Paypal i demana el teu IMEI).

Un cop obtingut el certificat, ja pots descarregar i instal.lar PushFix 2.0. Seguint les instruccions, al final caldrà reiniciar l’iPhone, i, un cop engegat de nou, comproveu o re-instal·leu les aplicacions que fan servir Push.

I realment funciona en el meu iPhone 2G!

Meebo per iPhone

Una combinació interessant és fer servir la nova versió de Meebo per iPhone per centralitzar tot el que és missatgeria i xat (incloent Facebook), i per a la resta Prowl (incloent Tweetie).

De ben segur que hi ha altres combinacions, però a mi amb aquest parell em resolen el 100% de les necessitats i em donen prou flexibilitat a l’hora de configurar-ho.