El meu primer projecte en el món mac,  un va consistir en doblar un parell de de videos de CommonCraft. Durant un any aquests videos han estat molt populars a youtube (més de 120.000 visites entre tots dos! ) i molta gent m’ha di lo util que els resulta com a eina pedagògica. I es que commoncraft fan un treball tremendo.

Ben aviat en Tomàs, jo mateix i en Wolfang (qui ja coneixeu) que ens farà de productor, engegarem un nou projecte germà de Mossegalapoma aquest en castellà tot i que no serà tan mac-ero (i ja veurem si l’an que ve ens atrevim també en anglès 😉 ). Per començar amb bon peu (i moltes visites!) he pensat que una bona forma sería doblar un parell o tres videos més de commoncraft (aquesta vegada al castellà i també al català).

La pregunta que us faig és: quins videos de Commoncraf us semblen més interessants? Els videos que escolliu seran doblats durent les properes setmanes. 

Us deixo amb els dos videos que vam doblar fa un any la meva dona i jo, amb música de Sargon de fons. “RSS hablando en Plata” i “Wikis hablando en plata” .