Feia molt que no passava per ací, no tinc ni perdó ni excusa, i segurament que fins en tornar de vacances (voltants de setembre) no ho podré tornar a fer -poques vacances que tenim els estudiants, les hem d’aprofitar al màxim!!! Perdó no, tot i que excusa si, eh?-, però avui he vist un anunci per TV3 que m’ha fet gràcia. Aquest post és força banal i estúpid, sincerament, si vols aprofitar el temps de lleure que tens canvia de post, però com que Mossega la Poma està en un cert retir-espiritual-festiu, m’he permès la llicència d’escopir aquesta entrada, confiant en què el lector, condescendent com és, em sàpiga perdonar.

Doncs bé, com deia, per TV3 he vist un anunci del 012 on la Beth (cantant catalana) feia publicitat de l’institut obert de Catalunya, que et permet estudiar a través d’internet i a distància. Vet aquí doncs (uiis, perdoneu per l’acudit dolent…) que el noi que surt a l’anunci té a les seves mans un MAC i, mentre el fa servir, la Beth es menja una poma. Un cop avançat l’anunci, l’ex-participant d’OT li llença la poma al noi.
L’anunci en sí passa desapercebut, però m’ha semblat curiós aquest símil entre el MAC i la poma, m’ha recordat Mossega la Poma.

Mireu el vídeo, mireu:

Això és tot!
Una abraçada i salutacions cordials!
David.