osfoora

Aquest intens cap de setmana he estat provant Osfoora HD a l’iPad, un client Twitter dissenyat nativament per aquest dispositiu. He aprofitat l’oferta que hi havia per aconseguir-la a 0,79€, un bon descompte si tenim en compte que el seu preu és 2,99€.

A banda del seu aspecte i interfície ben pensada, on tot està a ma i disponible, Osfoora inclou molta funcionalitat, alguna sorprenent per útil, i on es noten les hores de bona feina.

No faré una revisió detallada de l’aplicació, però he pensat que estaria bé destacar-ne, comentant les imatges, algunes funcionalitats que m’han cridat l’atenció:

Multi-Compte

Pels que tenim més d’un compte a Twitter, com és el meu cas, se’ns fa imprescindible una correcta multi gestió.

No he trobat res millor que Tweetie (client per Mac OS X) pel que fa a resoldre bé aquest aspecte doncs sempre permet tenir els 2 comptes actius i permet controlar el què està passant a les dues i, a més, et permeti triar, en temps de creació d’un twit, sota quin compte vols publicar.

Estic convençut que Osfoora no permet aquesta gestió a l’iPad per les limitacions implícites del sistema operatiu del dispositiu en temes de multi-tasca. Haurem d’esperar.

Bookmarklet per Safari iPad

Osfoora

Des de “settings” de l’aplicació podeu seguir les instruccions per instal.lar un bookmarklet al Safari de l’iPad que funciona molt bé, arrancant l’aplicació i passant la URL a un nou twit (sota el darrer compte actiu i sense possibilitat de moure-ho a l’altra compte).

Gestió de converses

Osfoora

Localització

Osfoora

Tant en temps de creació de twit com quan els llegeixes (accedir a la petita “xinxeta” que apareix a la zona d’icones del costat de la hora).

Gestió de cerques

Osfoora

Molt ben pensada, i disponible en qualsevol moment, també en temps d’edició per poder afegir els hashtags de torn només amb un toc de pantalla.

I molt més

Pull down to refresh” és un dels detalls que, com exemple, millor defineix tota l’aplicació. Llegint els twits, quan arribes al darrer (el de més amunt) i tires amb el dit cap avall es fa un refresc automàtic. Genial.

Hi ha molt i molt més: la gestió d’usuaris, gestió de llistes i re-twits i llarg etcètera fan d’Osfoora el millor client de Twitter per iPad del moment.