MacHeist3

He decidit invertir part dels € que m’estalviaré en trucades de mòbil fent servir “Skype per iPhone” i m’he apuntat al MacHesist3. 🙂

Enguany, amb la crisis, m’ho penso 2 i 3 cops abans de comprar cap aplicació.

Per als que no conegueu MacHeist, dir-vos que és una iniciativa que empaqueta 12 aplicacions de diferent tipologia i propòsit (el preu oficial de les quals, comprades per separat, seria d’uns 622$) i les ven per 39$ (uns 30€).

A banda, el 25% dels ingressos van a parar a diferents ONG’s (de fet tu pots decidir a quina exactament de les 10 ONG de la llista fas la donació o senzillament fer-ne un repartiment proporcional).

En el moment d’escriure aquesta entrada manquen només 5 dies per a exhaurir el termini de compra.

El primer que cal, però, és trobar d’interès alguna de les aplicacions del paquet. I, personalment, m’interessa provar les següents:

  • Kinemac (preu original 299$): un editor 3D per a animacions en temps real.
  • WireTap Studio (preu original 69$): captura àudio de qualsevol font del sistema incloses aplicacions de tercers, permeten la incorporació de filtres, la separació de canals i una posterior edició bàsica de l’àudio capturat, a l’estil de Audio Hijack Pro.
  • BoinxTV (preu original 199$): un programa de gestió d’un control d’estudi de TV. Admeten fins a 3 càmeres externes, i amb edició en temps real d’efectes 3D, titulacions, “breaking news”, entrada d’informació via RSS…)
  • Espresso (preu original 80$): un editor de desenvolupament web, per projectes, amb ajudes a la codificació, previsualització de resultats en un navegador propi, exportació via FTP integrat i sembla que pot treballar amb WordPress.

Les llicències de BoinxTV i Espresso s’alliberaran només en el cas d’arribar a una xifra de vendes predeterminada.

Si voleu donar una ullada més en detall de què ofereix cada aplicació i, d’aquesta forma, tenir més clar si us val o no la pena, podeu veure aquest screencast gratuït d’en Don McAllister on en parla en detall.