The Clintons Band

Els geeks som la pera llimonera o la poma mossegada, sengons es vulgui, 😛 i provem tot allò que cau a les nostres mans sense saber del cert per a què ens acabarà fent profit…

Però sabeu una cosa? Crec que està bé així… Al final en treus usos a les coses que ni els creadors n’havien arribat a pensar.

Bé, el podcast de mossegalapoma té alguns camins de participació ja establerts, els clàssics:

  • El correu, que molts feu servir per enviar idees.
  • El formulari de les propostes mosseguis que, amb cura, anem traslladant al guió (en google docs) de cada episodi.
  • El document de guió de cada capítol que en Ludo, en Rai i un servidor fem servir per preparar els continguts.

Crear cada capítol, encara que sembli arribar i moldre, demana el seu temps de preparació prèvia (temes, selecció de música, etc…) i posterior al mateix enregistrament (pujar l’àudio als diversos llocs, crear-ne l’entrada afegint tots els enllaços dels temes parlats).

És cert que hem reduit molt temps en la post-producció des que en Ludo va decidir enregistrar-ho tot “en directe”.

La clau és sempre anar millorant i, al meu parer, anar obrint la vostra participació en cadascuna de les etapes del podcast: la prèvia, durant i posterior a cada enregistrament.

Per a la prèvia i, per anar provant el Google Wave, he creat un Wave per treballar plegats guió, idees i altres temes del proper capítol 51 del podcast.

He afegit a alguns mosseguis de la llista de contactes. Si tens Wave i no estàs afegit, i t’interessa participar a la prova, deixa un comentari i t’afegeixo.

D’altra banda aquest matí se m’ha passat pel cap cercar a Spotify el grup (i les seves cançons) que havia estat triant i cercant per aquest capítol a Podsafe Music i… Bingo! hi eren.

Per tant he creat una playlist a Spotify per si teniu la curiositat d’escoltar-ho “in advance”. Es diuen “The Clintons“, i no són la Hillary i el Bill… 😛 són de Montana (USA) i fan un rock-pop-ska fresc i entringut.

En Ruby ha comentat al Wave que perquè no emetem en directe l’enregistrament del capítol via Ustream…. S’haurà d’estudiar…

Aisssss aquests geeks!

FOTO: The Clintons Band