Amb en Miquel Labòria estem fent unes proves de banners conjunts (veureu que apareixen a la part superior de la pàgina principal del bloc, just a sota de la capçalera i abans de les entrades).

La idea inicial d’aquestes proves és anar afegint els blocs i fòrums relacionats que parlen de Mac i d’Apple en català. Veureu que si feu click damunt us portarà al bloc o fòrum mostrat en el banner.

La rotació dels banners és aleatòria, apareix un diferent (a voltes el mateix) cada cop que s’accedeix a la pàgina i no s’actualitza automàticament.

Si voleu que el vostre bloc aparegui en el banner feu-nos arribar un correu electrònic amb la imatge corresponent que ha de ser de 468×60, i així tindrem un conjunt de banners amb tots els blocs de la Comunitat macaire en català.

Com els banners els gestionem en conjunt, tant si li envieu a en Miquel com a mi, el vostre bloc sortirà referenciat al Bloc d’Apple en Català i a mossegalapoma.cat indistintament.

Provar aquest sistema també ens ajuda a aprendre com funciona i, a futur, poder crear-ne de nous per poder tenir patrocinadors.

Si teniu algun comentari o suggeriment a fer seran ben rebuts!!! 🙂

PD: Si voleu us podem passar el code dels banners rotatius (javascript) per que l’afegiu al vostre bloc també.