Amb en Rai portem uns quants dies donant-li voltes al cap amb noves idees per a afavorir la participació vostre al Podcast de mossegalapoma.

Avui us presentem algunes….

Propostes Mosseguis

Des de fa un temps hem incorporat una petita secció al podcast anomenada “propostes mosseguis” on els participants que estem presents en el moment de l’enregistrament aportem una idea, un suggeriment (llibre, cançó, programari, etc.)

Són temes totalment oberts i sense cap temàtica concreta.

Ara l’obrim a la participació de tots vosaltres.

Us adjuntem un formulari per a que ens envieu la proposta que desitgeu.

El formulari admet text lliure, en el que podeu escriure la proposta que nosaltres desenvoluparem i traslladarem en futurs episodis o bé podeu afegir un fitxer d’àudio en format zip, mp3 o m4a (fins a 10MB màxim), en el cas que us animeu a explicar la proposta vosaltres mateixos.

Si escolliu el format d’àudio, aquest l’afegirem directament al podcast.

Grup a Facebook

No n’hem fet gaire publicitat (fins ara), però dir-vos que hi ha un grup a Facebook dedicat al podcast de mossegalapoma.

Us podeu afegir lliurement i deixar-nos comentaris al mur o idees. També podreu veure fotografies de com enregistrem els diferents episodis del podcast i ben aviat pujarem vídeos del “making off” 😀

Nova cunya presentació del podcast

Estic fent proves amb un nou plugin per WordPress de Yahoo que és un petit player.

Aquesta extensió permet escoltar de forma senzilla àudios annexats a una entrada.

De moment us deixo la nova cunya de presentació del podcast de mossegalapoma on expliquem qui som, què fem i com escoltar-nos. (premeu en el símbol play anterior o en el que trobareu al lateral esquerra d’aquesta pàgina).

Si deixeu alguna proposta mossegui en format àudio, a banda d’incloure-la en el podcast, també la podem penjar d’aquest post i escoltar-la com si fos una playlist.

Vinga! A veure si us animeu i ens ajudeu a ampliar la temàtica del podcast amb les vostres idees i propostes.