chromecast

Comencem amb una crònica feta per l’amic Carles Caño de Chromecasteando presentant les novetats de Google sobre el Chromecast 2 i el Chromecast Audio

Seguim parlant de la nova sentència europea que obliga a que les dades dels europeus es quedin a Europa, del nou Tesla X i de la nova versió d’OSX 10.11 “El Capitan” ja disponible.

Chromecast 2 i Chromecast Audio

– Experiència Keynote Google a Londres.
– Unboxing Chromecast 2
– Unboxing Chromecast Audio

amazon_logo_black_510x120

Tertúlia

– Marc: Fe d’errates
– Sentència Europea per a que les dades dels europeus es quedin a Europa.
Tesla X
Mac OSX 10.11 “El Capitan”
– Softcatalà: Catalanitzador

CAPSiDE patrocina aquesta secció

Propostes mosseguis

– (Tomàs) Amazon Prime (USA) pots veure pelis i sèries per streaming i, a banda, pots llogar o comprar pelis i sèries. Revisa la nostra GUIA: veure Netflix a Catalunya per pocs €.

– (Marc) Fotografies de la missió Apolo a la Lluna publicades per la NASA a Flickr.

– (Carles Caño) Google Keep (el gestor de notes de Google) ja està disponible per iOS i alerta perquè certs mitjans americans han advertit que Evernote està amb greus problemes.

– (Xevi Sañé) l’Associació Digitals Girona, aquest dijous dia 8 a partir de les 19:30h parlarem de privacitat i protecció de dades amb Dartem Advocats especialitzats en aquesta temàtica des de 2002.

– (Tomàs) La Fundació Esclerosi Múltiple ha fet una campanya que té una relació casual amb mossegalapoma. La campanya es diu “Una Poma Per La Vida” i on s’han vist persones conegudes i implicades amb la fundació mossegant una poma. Trobareu més informació a la seva web i a Twitter sota el hashtag #mossegadasolidaria.

Emissores locals que emeten mossegalapoma

Emissores locals